Pàgines

dimarts, 13 d’abril del 2010

Tis the Season - Blackbird Designs

Tan bon punt heu vist la foto heu comprès el perquè del títol, oi? No he pogut completar tot el disseny en el temps establert per la Helen, la bellugadissa organitzadora d'aquest SAL, però, si més no, he volgut ensenyar-vos quin és l'estat actual d'aquest cardenal de Blackbird Designs, encara que estigui tot sol, sense cap més ornament.

Tan pronto como habéis visto la foto habéis comprendido el por qué del título, ¿verdad? No he podido completar el diseño en el tiempo establecido por Helen, la inquieta organizadora de este SAL, pero, al menos, he querido enseñaros cuál es el estado actual de este cardenal de Blackbird Designs, aunque esté tan solo, sin ornamento alguno.




És el meu primer 1x1 i em resulta molt difícil, tot i que brodo amb una lupa i una làmpada de leds (no veia tres en un burro i em vaig haver d'espavilar) és tan petitet!, però, bé, estic molt contenta, sembla que me n'estic sortint.

Es mi primer 1x1 y me resulta muy difícil, y eso que bordo con una lupa y una lámpara de leds (no veía tres en un burro y me tuve que espabilar) es tan pequeñito! pero, bueno, estoy muy contenta, parece que lo estoy consiguiendo.

Com que sembla que, tímidament i amb els sus alts i baixos, la primavera ja és aquí, vaig treure el meu ocell a la terrassa i li vaig unes fotos al costat de les meves plantes.... el cistell de fusta me'l va regalar una íntima amiga a la que dec els meus inicis en el punt de creu, gràcies Montserrat, mira què maco ha quedat el conjunt!

Como que parece que, tímidamente y con sus altibajos, la primavera ya está aquí, saqué mi pájaro a la terraza y le hice unas fotos al lado de mis plantas... el cesto de madera me lo regaló una íntima amiga a la que debo mis inicios en el punto de cruz, gracias Montserrat, mira que bonito ha quedado el conjunto!

dissabte, 3 d’abril del 2010

Una tarda amb muffins / Una tarde con muffins

(Anna) El diumenge passat vam dinar tots plegats al Cau de Cuina i per les postres ens vam cruspir uns muffins a les dues xocolatas. Vaig treure la recepta dels nostres amics de La cuina vermella, un bloc gastronòmic d'allò més recomanable, oi Pili? Recordo que vas ser tu qui em va parlar dels vermells.

El domingo pasado comimos todos juntos en el Cau de Cuina y, de postre, nos zampamos unos muffins a los dos chocolates. Saqué la receta de nuestros amigos de La cuina vermella, un blog gastronómico de lo más recomendable, ¿verdad Pili? Recuerdo que fuiste tú quien me hablaste de los rojos.


(Pilar) Sí, els vaig descobrir en els meus inicis blocaires i des de llavors són per a mi un referent. Per cert, a l'Anna li han quedat uns muffins fantàstics. I, ja que estem tots a casa meva, i hem parlat d'inicis, us ensenyem el primer quadre de punt de creu que va fer l'Anna, ens el va regalar quan vam estrenar el pis. La cosa també va de muffins, ara veureu....

Sí, los descubrí en mis inicios blogueros y desde entonces son para mí un referente. Por cierto, a Anna le han quedado unos muffins fantásticos. Y, ya que estamos todos en mi casa, y hemos hablado de inicios, os enseñamos el primer cuadro de punto de cruz que hizo Anna, nos lo regaló cuando estrenamos el piso. La cosa también va de muffins, ahora veréis....




Carpe Diem!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...