Pàgines

diumenge, 3 d’abril del 2011

SAL Tendres Pensées - Marie Suarez

Últimament no tinc gaire temps per visitar els vostres blogs, ni tampoc per publicar, en fi, així són les coses... Per la nit, quan arribo a casa, no tinc ganes de tornar-me a posar davant de l'ordinador, aprofito per brodar una mica després de sopar, és una activitat que em relaxa. Però avui és festa i demà no s'ha de matinar, així que he decidit enssenyar-vos el primer objectiu d'un nou SAL en el que estic treballant.

Últimamente no tengo demasiado timpo para visitar vuestros blogs, ni tampoco para publicar, en fin, así son las cosas... Por la noche, cuando llego a casa, no tengo ganas de volverme a poner delante del ordenador, aprovecho para bordar un poco después de cenar, es una actividad que me relaja. Pero hoy es fiesta y mañana no hay que madrugar, así que he decidido enseñaros el primer objetivo de un nuevo SAL en el que estoy trabajando.


L'ha organitzat l'Arantxa i el disseny és de Marie Suarez, mai havia brodat res d'aquesta dissenyadora, però crec que repetiré ... encara que no sé si tornaré a fer-ho en lli i 1x1, em va fer gràcia tornar-hi, però és complicadet, tot i que queda com una filigrana.

Lo ha organizado Arantxa y el diseño es de Marie Suarez, nunca había bordado nada de esta diseñadora, pero creo que repetiré ... aunque no sé si volveré a hacerlo en lino y 1x1, me hizo gracia intentarlo de nuevo, pero es complicadito, a pesar de que queda como una filigrana.


Aquí el teniu, vist de més a la bora.

Aquí lo tenéis, visto desde más cerca.

Lli Vintage Cashael Zweigart color rosa (28 count / 11,2 fils per cm) - Agulla Bohin n, 28 per punt de creu
Brodat amb 1 fil de mouliné Anchor sobre 1fil de la tela.

Lino Vintage Cashel Zweigart color rosa (28 count / 11,2 hilos por cm) - Aguja Bohin nº 28 para punto de cruz
Bordado con 1 hebra de mouliné Anchor sobre 1 hilo de la tela
Espero que us agradi tan com a mi. Ah! també us haig d'enssenyar els avanços del SAL del "mussol", en aquest també he liat a la Pili, oi, noia?

Si voleu fer una ullada, la Raquel va publicar unes fotografies del primer objectiu i també hi són les nostres.

Espero que os guste tanto como a mí. ¡Ah! también os tengo que enseñar los avances del SAL del "búho", en este también he liado a Pili, ¿verdad, nena?

Si quereis echar un vistazo Raquel publicó unas fotos del primer objetivo y ahí están las nuestras.


Bona nit i fins aviat!

¡Buenas noches y hasta pronto!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...